Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő!

Van egy nyulam, wholesale nfl jerseys akit meg свою szeretnék tanítani, wholesale nba jerseys hogy hallgasson a nevére – lehetséges ez? Ha igen, Um hogyan fogjak hozzá? Sokat büd?s nyalogatja a kezem, vs. ez miért cheap nba jerseys van? Rossz szokás, have vagy csak Hiánybetegség azt cheap mlb jerseys szeretné, hogy kézből etessem, ahogy már kapható tettem? Ezt hagyjam cheap nfl jerseys neki?
Előre is köszönöm válaszát!

2011.01.03

Állatorvos
Kedves Kérdező!

1. Igen, meg lehet tanítani a nyulat is, hogy hallgasson a nevére! A módszer többféle lehet: vagy minden etetéskor mondjuk a nevét, mielőtt enni kap, így összekapcsolja a szót a jó dologgal. Utána ha hívjuk, jönni fog, mert azt gondolja, enni kap. Ebben nem is csalódhat, ha odajön mindig jutalmazni kell! Másik módszer a klikker tréning. Ehhez az alapokat érdemes szakoldalakról vagy szakkönyvből elsajátítani. A módszer elsősorban kutyák idomítására szolgál, de nyugodtan lehet alkalmazni nyúlra is.
2. A kéznyalogatás sok kölyöknyúlnál szokás. Egyrészt a szimpátiáját fejezi ki, másrészt a kisnyulak sok ismeretet szereznek a nyelvükkel. Harmadik ok: reflexesen is nyalakodnak bizonyos érintésekre. Például, ha bizonyos helyeken simogatjuk, ha van előttük valami, ha nem, nyalogatni kezdenek. És persze nyugodtan lehet hagyni ezt nekik.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem