Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Válaszadó! Befogadtunk egy kb. 3-4 hónapos kis cicát. A helyi élelmiszerboltban kapható konzervvel és tejjel kezdtem etetni. A cica 2 hete van nálunk. Az elmúlt napokban elkezdett vakarózni. Rossz minőségű, nem neki való konzervvel etetem ? Vagy egyéb baja is lehet? Amikor hozzánk került nem vakarózott. Kérem szíves tájékoztatását. Köszönöm válaszát. Cicabarát

2017.07.31

Állatorvos

Először is fontos lenne tudni, hogy a cica kapott-e parazitaellenes kezelést (nem bolhás-e esetleg). A helyi élelmiszerbolt valószínűleg nem prémium tápot forgalmaz…könnyen lehet, hogy az a baj. Tejet sem kell adni a cicának, elég a friss víz. Vegyen a cicának jóminőségű érzékeny kölyköknek való tápot és azon kívül ne egyen mást, csak vizet igyon. Ha a táplálékkal volt a probléma, akkor néhány hét alatt lassú változást tapasztal majd. Ha a tünetek súlyosbodnak vagy nem változnak, akkor mindenképpen vigye orvoshoz a cicát.

Vissza a kérdésekhez