Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt válaszadó. Három cicánk és 2 labradorunk van. A minap a nyaralónk garázsa mellett egy lány kiscicát találtam. Szegény nagyon meg volt réműlve kedves kezes és barátságos volt. Megetettem, megitattam, amiért hihetetlenül hálás volt, azt sem tudta hogy hálálkodjon. Szegénynek sajnálatos módon a farka hiányzik. Friss sebbről beszélünk. El sem tudom képzelni, hogy milyen megpróbáltatásokon mehetett keresztül. A cica farka szinte teljesen hiányzik. Egy 5 centis csonk maradhatot meg neki. Lekezeltük neki betadinnal és sebbfertőtlenytővel próbáltuk megelőzni az elfertőződést. Valahogyan tudnánk még rajta segíteni? Jelenleg az előszobában van és játszik, alszik, pihen jól érzi magát. Felépül vagy állatorvosi beavatkozásra van szüksége? Egyáltalan egy cica farok nélkül tud teljes életet élni? Válaszát köszönöm

2018.04.12

Állatorvos

Anélkül, hogy látnám a sebet, nem tudom megítélni, hogy megvan-e a veszélye annak, hogy elfertőződik a terület. A biztonság kedvéért jó lenne, ha látná őt állatorvos. A cicák tudnak farok nélkül is teljes életet élni.

Vissza a kérdésekhez