Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Válaszadó!

Kérem szíves véleményét arról, hogy az egy hete ellett tacskó anyuka miért vackol még mindig elkeseredetten, ingerülten. Ha ezt az elletőládában teszi, nem figyel a kölykökre, rájuk tolat. Másik gond, hogy az ellést követően lágy székletet, majd hasmenést produkált, végül hányt is. A negyedik napon abbahagytam az Ergam cseppek (3 csepp 2 x naponta) adását és helyette orvosi széntablettát kapott (2 x 2 első nap, majd 2 x 1). Talán rendbe jön a széklet. Mától (7. nap) visszatérek az eredeti, megszokott étrendjéhez. A kicsik egyébként jól vannak, már megduplázták a súlyukat.

Tisztelettel:

Beliczky Miklós

2016.08.03

Állatorvos

Kedves Miklós!

El kellene vinni a szukát egy felülvizsgálatra, ultrahangra legalább. Elképzelhető, hogy benne maradt, ha nem is kölyök, de placenta, ha ennyire nincs jól, és tévesen dolgoznak benne a hormonok.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem