Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

TiszteltDoktornő!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni Öntől.
A kutyánknak sajnos nagyon nagy mértékben hullik a szőre, hatalmas korpa darabok vannak a teste egész területén…viszont nem viszket neki, nem vakaródzik, nem dörzsöli-rágja magát..
Megnyírtam,megfürdettem bőrnyugtató samponnal is.Bolha sincs benne , mégis szinte csomókban hullik a szőre, szegénykém a háta közepéig szinte kopasz. Az állatorvosunk is látta, nem tudja megmondani mi lehet a baj, ezért fordultam Önhöz segítségért. Most jelenleg Biorion vitamint adok neki napi 3 szemet, esetleg nem tudna ajánlani egyéb vitaminkészítményt ami elősegíteni a szőre visszanövekedését? Még a rühességet és az ételallerigiát is kizárta az orvos.
Válaszát nagyon köszönöm.
Tisztelettel: Horváth Adrienn Márta

2013.07.08

Állatorvos
Vizsgálatokra lenne szükség, hogy kiderüljön, hogy mi a baj, így lehetőség legyen a célzott kezelésre. Kellene egy bőrkaparék vizsgálat és egy vérvizsgálat (általános labor+ pajzsmirigy és mellékvese vizsgálat). Sajnos egyes autoimmun betegségek is okozhatnak hasonló bőrelváltozást. Sajnos sok esetben a bőr-szőr elváltozások egyéb belgyógyászati betegségek tünetei között is szerepelnek. Ajánlanék egy nagyon jó bőrgyógyászt: Dr. Tarpataki Noémit.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem