EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelttel 🙂
A cicám korpás! Voltunk vele dokinál parazita és gombára negativ lett a tesztje. Kapott vitamint es sampont,hogy fürdessem…viszont a 2.fürdetésnél bepisilt…igy nem folytattam ezt 🙁 volt hogy az orvosi kezeles után vissza kellett vinbem és nyugtatít kellett kérni,mert kiborult szegény 🙁 tudom,hogy jó lenne meg egy vér és allergia teszt,de szegényt idegileg nem szeretném tovább kinozni 🙁 vajon mi lehet a probléma??hipoallergén eledelt ha veszek neki??? Most a gourmet goldot eszik konzerves be és a premier deluxot szárazba…előre is köszönöm a választ!!! Tisztelettel :Dóra

2016.07.08

Állatorvos

Kedves Dóra!

Èn a Dermilén cseppet javaslom, korpázásra nagyon jól bevált. Elkezdheti a hypoallergén diétát (Royal Canin vagy Hills ), de akkor semmi mást ne adjon 3 hónapig a cicának. Ha nem javul, sajnos a vérvételt nem tudja elkerülni, mert hormontesztek, és esetleg allergiateszt lesz szükséges.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem