Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztet Dr nő. Van 1 benti brit ivartalan 18 honapos kandur cicam. A gondom az lenne hogy 2 hete ment a hasa lazas volt. Kapott antibiotikumot amitöl rendbe is jõtt. Azota viszont megmaradt hogy naponta 3/4szer is kakil ès elõtte latszik gõrcsöl. Normalis a szèklete nem hasmenèses. Eledel valtas nem volt. De az ètvagya sem a règi de a kedve jo. Jatszik futkos. Csak sokat kakil miota volt ez a betegseg es keveset eszik. Be van oltva. Szöroldot kap. Mi lehet ennek az oka? Probiotikumot is kap.

2017.09.06

Állatorvos

Volt bélsárvizsgálat? Én most azt javasolnám, hogy a lábadozás időszakában adjanak a cicának diétás, könnyen emészthető eledelt (pl.: Hill’s i/d), lehet, hogy a cica gyomor és bélrendszere még nem jött helyre teljesen. Lehet, hogy ez önmagában elegendő. Ha nem, akkor további vizsgálatok szükségesek. Mindenképpen beszéljen a kezelő állatorvosával.

Vissza a kérdésekhez