EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Több Felix, több vidámság!

2017. július 01.

Több Felix, több vidámság!

A Felix eledelek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, szem előtt tartva a kistigrisek minden igényét. Esszenciális Omega 6 zsírsavak forrásai, emellett megfelelő arányban tartalmaznak ásványi anyagokat, illetve vitaminokat.

A macskáknál lényeges, hogy a táplálékkal is vigyenek be folyadékot, mert nem isznak vizet rendszeresen. A Felix nedves eledeleket pedig garantáltan imádni fogja cicája, mert ízletes aszpikban vagy szószban kínálják a puha falatkákat. A gazdag ízkínálatból pedig biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt, még akkor is, ha kedvence válogatós.

A legjobbat a végére hagytuk: a finom falatokból sosem elég, ezért most két eledel vásárlásakor meglepjük még egy csomaggal! Ha az Ön cicája is egy igazi kis ínyenc, próbálja ki a Felix eledeleket, amelyek július 1. és 31. között 2+1 akcióban kaphatóak a Fressnapf üzleteiben!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem