Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Több Felix, több vidámság!

2017. július 01.

Több Felix, több vidámság!

Ha olyan eledelt szeretne cicájának, amellyel Ön is és kedvence is elégedett, ne keressen tovább, válassza a Felixet! Bársonytalpú barátja imádni fogja, mert ínycsiklandó és szaftban gazdag, Ön pedig biztos lehet benne, hogy macskája megkap minden elengedhetetlen tápanyagot, hogy boldog és aktív lehessen!

A Felix eledelek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, szem előtt tartva a kistigrisek minden igényét. Esszenciális Omega 6 zsírsavak forrásai, emellett megfelelő arányban tartalmaznak ásványi anyagokat, illetve vitaminokat.

A macskáknál lényeges, hogy a táplálékkal is vigyenek be folyadékot, mert nem isznak vizet rendszeresen. A Felix nedves eledeleket pedig garantáltan imádni fogja cicája, mert ízletes aszpikban vagy szószban kínálják a puha falatkákat. A gazdag ízkínálatból pedig biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt, még akkor is, ha kedvence válogatós.

A legjobbat a végére hagytuk: a finom falatokból sosem elég, ezért most két eledel vásárlásakor meglepjük még egy csomaggal! Ha az Ön cicája is egy igazi kis ínyenc, próbálja ki a Felix eledeleket, amelyek július 1. és 31. között 2+1 akcióban kaphatóak a Fressnapf üzleteiben!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem