Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Töki kiegyensúlyozott, szeretetéhes fiúcska

Töki kiegyensúlyozott, szeretetéhes fiúcska

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Szőlősi Töki – 4 éves magyar vizsla kan

 

Töki tavaly júliusban labrador mix társával együtt került a gondozásunkba méltatlan körülmények közül, egy tákolmányban élték az életüket a semmi közepén.

 

Nem volt könnyű eset, mostanra viszont megnyugodott a lelke, mind testileg és lelkileg egy egészen más kutya lett belőle. Az emberekkel és a kutyákkal is sokat változott a kommunikációja, kiegyensúlyozott lett, nyugodtan sétál. Óriásit változott, egy nagyon jól együtt élhető társ lett belőle, szót fogad, vezényszavakra figyel, de határozottan kell bánni vele, akit gyengének érez, annak a fejére nő, ezért rutinos kutyás gazdit keresünk számára.

 

Képek Tökiről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album389/toki/

 

Töki kizárólag benti tartással, oltva, chipezve, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem