EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Torma

Torma

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete, cser
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Torma 2009-es születésű szuka. Nagyon formás eb, kiváló jelzőkutya, szereti hallatni a hangját. Kizárólag olyan ember figyelmébe ajánljuk, aki végtelen türelemmel és szeretettel közelít felé, mert Torma kutya hatalmas kihívást jelent. Olyannyira félénk és visszahúzódó, hogy a menhelyen töltött hosszú idő sem volt elég számára, hogy az emberi kéz érintését tűrje… Hisszük azonban, hogy egy saját otthonban, egy szerető gazdi mellett feloldódik a kicsi lány, és valakinek a hűséges, ragaszkodó társává válhat. A menhely körülményei sajnos nem kedveznek félénksége legyőzéséhez… Idősebb emberek mellé kitűnő választás, gyerekek mellé azonban visszahúzódó természete miatt nem ajánljuk. Pórázon nem sétál, még a kenneléből sem tudtuk sokáig őt kicsalni.
Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve.

Érdeklődni: 30/424-3579 vagy bogancsmenhely@gmail.com

További képek Tormáról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem