Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

a törpe nyuszimnak folyamatosan kiújjul a szeménél a bőrgomba . így folyamatosan kezelni kell..nincs valamilyen szer a megelőzésére otthon hogy ne legyen olyan drága a meg gyógyitása.

2014.05.26

Állatorvos

Sajnos a gombás fertőzések makacsok és receptköteles készítményekkel gyógyíthatók…Lehet, hogy nem gyógyul meg a terület teljesen, vagy valahonnan visszafertőződik. Gomba kezelésénél érdemes a terület körül lenyírni a szőrt és az egészségesnek látszó területet is kezelni. A gomba terjed azokkal a kis korpákkal, amelyek leválnak a beteg bőrfelületről, ezért fontos a nyuszi környezetének gyakori takarítása. Ha még nem történt meg, akkor érdemes lenne mikrobiológiai vizsgálatot végezni és meghatározni a kórokozó érzékenységét és célzottan, heteken át kezelni a területet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem