Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Törpi

Törpi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Szálkásszőrű tacskó keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Törpi 2011. májusi születésű, szálkás szőrű tacskó keverék szuka. A saját gazdájától, Söjtörről került be a menhelyre. Sajnos van egy komoly egészségügyi problémája, amit még egy budapesti csontspecialistával meg kell operáltatnunk, így vár rá egy komoly műtéti beavatkozás. Törpi jó eséllyel pályázhatna a világ legcukibb kutyája címre, végtelenül elbűvölő, készséges, bújós kislány, telve megfelelési vággyal. Ő az az eb, akit fenntartások nélkül tudunk ajánlani mindenki mellé. Gyerekeknek türelmes játszópajtása, idősebbeknek odaadó társa lehet, kiválóan alkalmas családi kedvencnek. A fajtársaival is kitűnő viszonyt ápol, a kanokkal és a szukákkal egyaránt jól megfér. Pórázon szépen sétáltatható.

További képek Törpiről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem