Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Torzsi csupamosoly szeretetbomba

Torzsi csupamosoly szeretetbomba

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Vizsla keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Torzsi – 5 év körüli vizsla keverék, kan

 

Torzsi tavaly augusztusban került a gondozásunkba, miután akkori gazdájának állapota annyira megromlott, hogy kutyája felé hol szeretettel, hol pedig bántó szándékkal fordult. Érthető hát, hogy a viselkedése nem volt épp kiszámítható, pont annyira nem, mint egykori gazdájának. Nem tudta, hogy a felé nyúló kéz most jót vagy rosszat fog nyújtani, így inkább biztosra ment és mindig a második lehetőséggel számolt.

 

Mostanáig hosszú utat tett meg befogadójával, aki velünk együtt hitt és bízott benne, s hagyta hogy Torzsi a maga tempójában jöjjön rá, itt már csak jó vár rá, a felé nyúló kéztől pedig ennivalót és simogatást kap, nem pedig bántást. Büszkék vagyunk rájuk, azért amit elértek együtt, hogy Torzsi egy bújós, mindig vidám és mosolygós, nyitott, csupa boldogság kutya lett.

 

Nyugodt szívvel adnánk most már örökbe, de ehhez kellene valaki, aki őt akarja. Egyszer már elvesztette az emberekbe vetett bizalmát, mégis képes volt ezen túllépni, és újra hinni bennünk. Már csak egy család hiányzik az életéből, akihez tartozhatna.

 

Ideiglenes befogadója jellemzése:

“Morzsi , aki különben egy kiszámíthatatlan vaddisznò, annyira èdes bújos cica is tud lenni ! Ès az arca mindig beszèdes.🙂 Ilyen huncut mosolya csak neki van. <3”

 

Képek Torzsiról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/torzsi/

 

Egy kutyapanzióban került elhelyezésre, ahol megtanulhatja a lakásban élés szabályait is. Mint minden védencünk, Torzsi is oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem