Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Torzsi huncut bújóscica

Torzsi huncut bújóscica

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Vizsla keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Torzsi – 6 év körüli vizsla keverék, kan

 

Torzsi tavaly augusztusban került a gondozásunkba, miután akkori gazdájának állapota annyira megromlott, hogy kutyája felé hol szeretettel, hol pedig bántó szándékkal fordult. Érthető hát, hogy a viselkedése nem volt épp kiszámítható, pont annyira nem, mint egykori gazdájának. Nem tudta, hogy a felé nyúló kéz most jót vagy rosszat fog nyújtani.

 

Az ő bizalmát volt a legnehezebb elnyerni, bizalmatlan, félős volt, ha szükségesnek érezte harapott is, kutyákkal szemben antiszociális és támadó volt. Nála volt talán a legnagyobb és leglátványosabb a változás, hosszú utat tett meg befogadó családjával, akik velünk együtt hittek és bíztak benne. Mostanra sokat változott: kutyatársaival jól kijön, kezelhető, bújós, fegyelmezett, mosolygós, örök gyerek ősz pofival, akit bárkinek nyugodt szívvel merünk ajánlani.

 

Egyszer már elvesztette az emberekbe vetett bizalmát, mégis képes volt ezen túllépni, és újra hinni bennünk. Már csak egy család hiányzik az életéből, akihez tartozhatna.

 

Ideiglenes befogadója jellemzése:

“Morzsi , aki különben egy kiszámíthatatlan vaddisznò, annyira èdes bújos cica is tud lenni ! Ès az arca mindig beszèdes.🙂 Ilyen huncut mosolya csak neki van. <3”

 

Képek Torzsiról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/torzsi/

 

Egy kutyapanzióban került elhelyezésre, ahol megtanulhatja a lakásban élés szabályait is. Mint minden védencünk, Torzsi is oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html