Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Trevor

Trevor

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Trevor januári születésű, jagd terrier keverék kan. Esztergályhorvátiból hozta be hozzánk egy állatbarát. Trevor gazdája meghalt, ő egyedül maradt, magányában és kínjában pedig elkezdte rágni a farkát… Az állatbarát nem nézte tétlenül Trevor kínlódását, a segítségünket kérte az eb sorsának megoldásában. Rossz szokása sajnos bekerülése óta is mindig megmaradt, időnként még mindig kergeti a farkát, ha ilyenkor az ember közbeavatkozik, odakaphat. Aktív, energikus kutya, sok figyelmet, foglalkozást igényel. A kanokkal nem ápol jó viszonyt, a szukákkal baráti a kapcsolata. Cicák mellé nem tanácsos elvinni. Elsősorban egyedüli kutyának ajánljuk, olyan gazda mellé, aki sokat tartózkodik otthon és tud vele foglalkozni. Gyerekek mellé nem ajánljuk, mert hajlamos csipkelődni, de agilis, sportos nyugdíjas mellé bátran elvihető. Pórázon szépen vezethető.

További képek Trevorról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem