Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tsztelt Doktor Nő/Doktor Úr! Van egy 6 éves, kb. 6 kg-os ivartalanított kandurkánk. Reggel kevés száraz eledelt (Pro Plan After Care sterilized) teszek a táljába, ezt van, hogy két napig eszegeti, délben pedig kap egy alutasakos Wiskast. Azt azonnal befalja. Jó húsban van, éjszaka nagyon virgonc, még ebben a melegben is, napközben pedig kipiheni az éjszakai fáradalmait. Azt szeretném megkérdezni, hogy megfelelő-e ez a táplálás a számára. Előre is köszönöm a válaszát.

2012.06.23

Állatorvos
Alapvetően megfelelő ez a táplálás. Nagyon jó, hogy ivartalanított cicák számára gyártott táppal eteti az állatot. Én talán csak annyiban módosítanám az etetését, hogy nem hagynám előtte egész nap az ételt, hanem két etetési időre állítanám át a cicát. Ha a macska nem mohó, nem hajlamos a hízásra, és eddig is így etette, akkor azért az sem egy nagy probléma, ha nem változtat semmit az etetési szokásain. Én azért javaslom az etetési időket, ma macska húsevő állat, tehát akkor eszik, amikor van zsákmány, ez pedig időponthoz kötött dolog.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem