Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Túrórudi és Abrosz rajongó barátok

Túrórudi és Abrosz rajongó barátok

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Vizsla keverékek
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Abrosz és TúróRudi – 1 év körüli hosszúszőrű és rövidszőrű magyar vizsla kanok

 

TúróRudi és Abrosz testvérek, korábbi tulajdonosuktól kerültek a gondozásunkba. A házat eladták, azonban az ő elhelyezésüket nem tudták megoldani, ezért a segítségünket kérték. Kissé félénkek, de kedvesek és jó természetű kutyák. Nagyon ragaszkodnak egymáshoz, egyszerre mozdulnak, egyszerre pisilnek, egyszerre isznak, és egyszerre kezdenek játszani a többiekkel. Félnek a zajoktól, a kutyák ugatásától, a leesett tányér zajától, szinte mindentő. Kedvesek és bújósak, de rengeteg segítségre van szükségük, olyanok mintha most születtek volna, nem ismerik szinte az ember hangját se, se a többi zajt a világban. Mindentől, ami hanggal jár, azonnal menekülőre fogják és spuriznak a helyükre. Sok időre lesz szükségük, hogy megfelelően szocializálódjanak, egymásnak jelentik a mindenséget, és a külvilág egy még nem ismert, félelmetes zajokkal teli világ.

 

Képek Abroszról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/abrosz/

 

Képek Túrórudiról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/turorudi/

 

Abrosz és Rudi kizárólag benti tartással – akkor is, ha a gazda nincs otthon! –, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve és ivartalanítva fogadhatóak örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://futrinkautca.hu/magyar-vizsla/