EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv, 2 kis 6 hónapos cicánk van. Az egyik játékos, a másik már 1x jelezte, h. ivarérett. Mindkettő lány. Egy alomból vannak, de az egyik fejlettebb, érettebb és hát gyakran játék közben megharapja a kisebbet. A kisebbik cicának több helyen van seb, van, amelyik véres is. Állatorvos látta, antibioticumot adott, azt mondta, h. valószínű a játék hevében lett ilyen. Aggaszt viszont, h.az állán, fején és több fejkörnyéki helyen van, amit vakar, többet mosakszik, mint egyébként. Betadinnal lekezeltük,ennyit tudtunk tenni. Várom válaszát, h. mégis pontosan mi lehet. Köszönöm.

2017.10.23

Állatorvos

Vigye vissza az orvoshoz a cicát. A viszkető elváltozások allergiára is utalhatnak, vagy a sebek gyógyulása nem megfelelő.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem