Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv, a hím törpepapagájom (feketefejű) teljesen megtépte magát… (a tojó normálisan viselkedik)… beáll az odú bejáratához, eltorlaszolja azt a testével, megkapaszkodik és turbó erősséggel csapkod a szárnyaival…. utána pedig tépi a tollát… ki-be mászkál az odúban. Már csak a fején meg a szárnyán van tolla…fertőzés nem lehet mert este együtt alszanak a tojóval…és már kijött volna a tojón is… Amikor megint tokosodik, azokat is kiszedi..

Lehet hogy idegbeteg lett… Ez egy korábban már költött tenyészpár volt… 6-7 évesek, 8 hete kerültek hozzám. (de nem párzanak, nem hordanak fészekanyagot se, de szépen esznek…és meglepően csöndesek)
Hím csere esetleg? Előre is köszönöm.

2016.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Amennyiben nemrég kerültek Önhöz, lehet hogy az elhelyezéssel vagy a tartási körülményekkel van a gond (nem minden állat ugyanolyan érzékeny). Mindenképpen javasolnék egy komplett állatorvosi kivizsgálást, hátha fény derül a tolltépés okára. keressen fel az állattal egy papagájokkal foglalkozó szakállatorvost, aki biztosan segíteni tud majd (pl: Állatorvosi Egyetem Egzotikus oszt,)

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem