Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy melyik hörcsög fajtát ajánlja gyerekhez? A Dzsungeráliai törpe hörcsögöt vagy az aranyhörcsögöt? Meg még az kérdezném hogy önöknél mennyibe kerülnek ezek a kedves állatok?
Előre is köszönöm a válaszát…

2015.07.08

Állatorvos

XXL áruházainkban mindkét állatfaj megtekinthető és megvásárolható. Aranyhörcsög 899.- , dzsungáriai törpehörcsög 1299.-

Mivel a készletünk folyamatosan változik, ezért érdemes érdeklődni az áruházaknál az aktuális készletről, mielőtt vásárolni szeretnének.

A kiválasztásnál több szempontot kell szem előtt tartani. Mindkét állat esetében figyelembe kell venni, hogy éjszaka aktívak. Ezért elhelyezésüknél ügyelni kell arra, hogy éjszaka ne zavarják az embert, mert legtöbbször ez az oka, hogy „megunják” ezt a kis állatot.  Az aranyhörcsög méreténél fogva valamivel nagyobb helyet igényel a törpehörcsögnél. Mivel valamivel lomhább és nyugodtabb, mint törpe növésű rokona, ezért  jobb választás. Élettartamuk is eltérő, hiszen a törpe hörcsögök átlagosan 2, míg az arany hörcsögök 2,5-3 évig élnek. A törpehörcsögöket én nem igazán ajánlom kisgyerekeknek, mert ők gyakran harapósak és sokan közülük nem nagyon szeretnek kézben lenni. Szerintem gondolkodjanak el tengerimalacok és esetleg törpenyulak vagy deguk tartásán is.

Remélem tudtam segíteni a választásban, és sok örömük lesz új kedvencükben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem