Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv Doktor Úr!

Keverék kiskutyám 1 éves múlt. Nagyon ijedős amikor hozzá akarunk érni vagy simogatnánk, nem is nagyon jön oda kéz alá ha hívjuk. Mindig úgy alszik, hogy valahol hozzánk érjen, de ha a kezemet lerakom mellé akkor egyből felugrik és elmegy. A simogatást nagyon ritkán tűri mikor hanyatt fekszik, de azt sem túl sokáig, egy idő után felriad és elmegy. Soha nem bántottuk, a menhelyen sem esett baja, 3 hónapos volt mikor elhoztuk. Mi lehet a gond?

2016.08.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Elképzelhető, hogy ilyen természet, és már soha nem fog megváltozni. Sok türelem, kitartás, esetleg egy kutyakiképző tanácsai, kutyaiskola ami segíthet. Az első 3 hónap , nagyon meghatározó. Ki tudja mikor veszítette el az anyját, hogy a testvéreivel mi történt , és bár a menhelyen nem bántották, de biztos nem élmény kölyökként egy ketrecbe bezárva élni. Ezek mind összeadódtak és ezt a természetet eredményezték. Azért azt gondolom, ha még csak 1 éves, sokat alakíthatnak rajta, főleg ha szakmai irányítás alatt csinálják.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem