Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

üdv! most egy kényes témával fordulnák önhöz.sajnos nem tudok hova fordulni hátha itt kapok értelmes választ! van egy boxerem 4 hónapos és mondhatni szobatiszta.legalábis ha itthon vagyunk akkor nincs semmi gond.jelez sokáig kibirja ha kell de van egy érthetetlen dolog a számomra amit nem tudok hova tenni.ha elmegyünk és otthon hagyjuk (általában rövidebb ideig) akkor mindig azzal vár hogy bekakil bepisil és a fekvöhelyét beletolja ez a biztos amit csinál.most az hogy szétszedi a házat ez egy más dolog.de ha többször hagyjuk otthon akár 15-20 percre is akkor szinte mindig megcsinálja.nem értem hogy miért!!pedig ilyenkor megvan szidva rendesen mikor nagyon kiakadok még a seggére is rácsapok és nyomom bele az orrátt.ma nap mi törtét akkor leirom ugy egyszerübb.én dolgoztam párom volt itthon.nálam kezdödött én korán reggel munka elött szoktam kondi terembe járni mire hhazajöttem kaki.párommal fojtatodott én ugye már dolgozom.reggel levitte ovodába gyerkekeket kb 15-20 perc mire visszament pisi kaki.utána átment szomszédba takaritani kb 2 óra mire visszament kaki pisi.utána jöttem én .hazamenet munkából kaki pisi.lemegyek a gyerekekért az ovodába mire hazamegyek kb 15 perc megind minden kaki pisi.na erre varjon gombót-és ez mindig rendszeres.viszont ha itthon vagyunk nem csinál ilyeneket eleve a hétvége van pl:akkor nem is vécézik csak 1X maximum 2x és napi 4-szer van levive.de mikor eltününk akkor szinte mindig.nem beszélve arrol hogy valamikor megis eszik ami nálam megindt egy feldolgozhatatlan dolog.állandoan a fekvöhelyére pisil két naponta mosva van a kutyát hetente fürödni kell mert büdös ezek miatt mert belelép a kakiba stb nagyon káoszt tud csinálni.mikor itthon vagyunk akkor meg egész alszik nyugton van nem pisil nem kakil ha nagyon szakad a kötél akkor szól.egyszerüen nem értem ez mi.a másik nagy gond hogy az utcán alig lehet visszafogni mert mindenkire ugrana föl.tudom hogy kölyök 4 hónapos de ahogy ö csinálja ez beteges mindt egy szihopata mind ha támadni akarna.sokat megis szoktak ilyedni fölleg a kis gyerkekek.iszonyt kellemetlen ez nekem és alig lehet visszafogni ilyenkor.kinövi ezt egyszer??vagy leszokik megkomolyodik??borzalom nehéz vele.nem is értem ilyen baromságokat miért csinál.várom válaszát kellemes napot!

2018.02.01

Állatorvos

Egy 4 hónapos boxer kölyökkel még nagyon sok gond van. Temperamentumos, örökmozgó. Egy négy hónapos kutya általában még nem szobatiszta. Ugyanakkor a rombolás hátterében lehet szorongás amiatt, hogy egyedül maradt. Nagyon hasznos lenne, ha elmennének egy kutyaiskolába a kölyökkel. Ezen kívül mielőtt otthon maradna lehetőség szerint fárasszák le és adjanak neki valami rágcsálnivalót. Hasznos lenne, ha vennének egy nagyméretű boxot és abba zárnák a kölyköt arra az időre, amíg elmennek. A boksz a későbbiekben lehetne a helye, utazáskor is hasznos és minden olyan helyzetben, amikor be akarják zárni az állatot (pl.: vendég érkezik, aki fél a kutyáktól). Soha többé ne büntesse a kölyköt olyasmiért, ami nem akkor történik, amikor ön látja, jelen van. Azzal, hogy hazaérkezéskor büntet, csak a kutya félelmét növeli. Fogalma sincsen arról, hogy mit tett a múltban. A kutya ezt érti: amikor a gazdi hazajön alaposan megszid és meg is üt…

Vissza a kérdésekhez