Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

üdv! egy olyan kérdésem lenne hogy van egy 8 hetes boxer aki mindig megeszi a székletét és ezt nem tudom feldolgozni annyira undoritó dolognak tartom akár természetes e akár nem meg vitamin hiány meg enzim meg mindenféle baromságot hallottam már ezek nem érdekelnek mert volt már 2 kutyám is és egyik sem ette meg a saját székletét.és más kutyatulajdonosnak is mondom akkor csak nézten nagy szemekkel hogy micsoda?,az övé nem csinál ilyet.a legjobb tápokat adom neki a legjobb konzerveket házikosztot stb ugyhogy kétlem hogy bármilyen hiánya is lenne a másik az hogy hallottam olyat is hogy elakarja tüntetni.baromság már 3 hete itt van nem hiszem hogy lenne fusztrációja.valami értelmes magyarázat?mit lehet tenni?mert ez undoritó és kiábránditó nagyon tudok haragudni a kutyára és ilyenkor nagyon butának látom gondolom ami tudom baromság de ezzel kapcsolatban sajnos nekem vannak fusztrácioim.köszönöm elöre is szép napot!

2017.11.20

Állatorvos

Ez sok esetben akkor fordul elő, ha a kölyök olyan helyről származik, ahol nem takarítottak olyan gyakran a kölykök körül és az anyakutya megette a kicsik székletét, és ezt a kölyök látta és megtanulta. nagyon fontos ilyenkor, hogy lehetőleg azonnal szedjük össze a bélsarat. Meg lehet próbálkozni a kakák borsozásával, így rossz élmény kapcsolódik a kakaevéshez. Van egy tabletta, amit erre fejlesztettek ki: Stool Repel-UM.

Vissza a kérdésekhez