EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv.Érdeklődnék, hogy 4 éves ivartalanitott kandúrnak milyen etetést (márkát) ajánlana, amivel minden szükségeset megkaphatna. Jelenleg egy a probléma, hogy eléggé hullik a szőre. köszönöm

2017.07.01

Állatorvos

Ha a cica teljesen egészséges, akkor fiatal ivartalanított macskáknak való tápot javasolnék, mert itt most a húgykövesség és az elhízás megelőzésén van a hangsúly. Nagyon sokféle ilyen táp létezik, a teljesség igénye nélkül felsorolok néhányat: Royal Canine Feline Neutered Young male, Hill’s Sterilised Cat Young Adult, Premiere Sterilised, Purina One sterilised, Select Gold Sterilised Adult.

A szőrhullás ellen a gyakori fésülés és szőr-bőrtápláló táplálékkiegészítők kúraszerű alkalmazása nyújthat némi segítséget. Ha a cica szőre fényes, bőre egészséges, nincsenek rajta kopasz foltok, akkor a szőrhullás biztosan nem kóros.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem