Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv. Házi cicám van, fél éves és egy hónapig Acana tápot evett, amitől csodálatosan fejlődött, de sokat hízott. Most váltottam select goldra, jobban is ízlik neki és a fehérje tartalom is keevesebb benne. Őn szerint jó minőségű a Select Gold? Ha idősebb lesz érdemes e visszaállni az acanára? De mellette kap gurmet konzervet és házi kosztot. Köszönöm a válaszát. Üdv:Eszter.

2015.12.08

Állatorvos

A Select Gold egy nagyon jó minőségű, teljes értékű táp, nyugodtan etetheti a cica egész életében. Létezik nagyon sokféle belőle, többek között idős állatoknak való is, úgyhogy az életkor nem ad okot váltásra. A táp teljes értékű, prémium, nem szorul semmilyen kiegészítésre, akkor is megállja a helyét, ha nem kap mellette mást az állat (de persze kaphat, csak nem a tápba keverve).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem