Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv, kérdésem lenne,e hogy van egy másfél éves szürke színű amstaff kutyám. 7 hónaposan került hozzám, előző gazdája betonozott kennelben tartotta. A kutya mellbimbói közül több is jóval nagyobb mint a többi és szürke színű, ráncos. Olyan mint a könyöke is. Arra gondoltam, hogy a könyöke nyílván felfekvés miatt van, volt már hasonló könyökű kutyám, szürke, ráncos szárazkás bőr. Kérdés, hogy a mellbimbó is elváltozhat ha pl 7 hónapos koráig elég kis kennelben, betonon feküdt? Tudom, vizsgálat kell, el is fogom vinni orvoshoz, de a mellbimbót is el lehet feküdni és előfordulhat hogy azért lett szürke és ráncos és nagy? a lágyrész felé nem annyira, inkább a mellkas felé vannak elváltozva. Egy éve van velem, amikor elhoztam, akkor is ilyenek voltak, talán azóta picit nőtt egy kettő, de most is betonon fekszik, mert jobban szeret felmenni és ott pihenni a betonozott teraszon, mint a kutyaházában, vagy fűben.

2018.06.10

Állatorvos

Az emlőkön lévő bőr is irritálódhat, de ez mindenképpen kivizsgálást igénylő probléma. Bennem felmerül, hogy a kutyának hormonális problémája, vagy idült bőrbetegsége van.

Vissza a kérdésekhez