Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv! Lenne egy kérdésem. 4 hónapos a kiskutyám és 3.-4. napja megy a hasa és reggelente olyan 5-6 óra körül fehér habszerűt hány, öklendez fel! Érdeklődnek hogy ennek mi lenne az oka! Sajnos a hasmenést nem tudja tartani,s hajnalok hajnalán arra ébredek hogy 1-2 aknácska vár. Máskor nem szokott előfordulni hogy bekakilna, csak ha megy a hasa! Változatos kaját kap. Lehet, hogy elrontotta volna a gyomrát?? Ha vizes a talaj nyalogatja az aszfaltot, hiába szólok rá, sunyi módon úgy tesz mintha szaglászna,és meg-meg nyalja…de szinte mindent bevenne a szájába…meg a falat,is szokta nyalogatni az utcán! Lehet simán csak elrontotta a gyomrát?? Adtam neki konzervet,lehet az hajtotta meg?? S a habszerű hányás csak annyit jelentene hogy üres a gyomra?? Ez normális a kiskutyáknál?? Elnézést a sok kérdésért,csak ő az első kutyám! 2 görényt felneveltem,az egyik 8 éves és teljesen egészséges! Őt is vittem mindenhova,vele egy fokkal könnyebb volt!:D Előre is köszönöm a válaszokat!:) Egy aggódó kiskutya gazdi!^_^

2011.12.06

Állatorvos
A tünetek gyomor és bélgyulladásra utalnak. A napok óta tartó hasmenés és hányás már állatorvosi kezelést igényelnek. Szükség lehet hányáscsillapítóra, antibiotikumra, féreghajtóra és diétás táplálásra (pl: rizs, főtt répa, sovány csirkehús, joghurt).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem