Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv.! Mázli cicám 5 éves, szobacica. Még nincs ivartalanítva.😒 kérdésem az lenne, hogy mivel csak a lakásban van így is fontos-e az ivartalanítás? Különösen gondot nem okoz az a pár nap amikor tüzel, de nem szeretném ha bármi baja lenne. Okoz-e változást a személyiségében ha ennyi idősen van a műtét? Melyik megoldás lenne jó? Hány éves koráig tüzel? Csak neki akarok jót! Köszönet a válaszokért! Üdv: Szabó Mária

2017.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi! A korai ivartalanítással betegségek előzhetők meg. Ebben a korban, ha nincs a tüzelésének kellemetlen velejárói (nyávogás, folyamatos ivarzás), akkor nem feltétlenül szükséges, azonban a rendszeres tüzelés megviseli a cicát érzelmileg és fizikálisan is. Ivartalanítani bármikor lehet. A természete lehetséges, hogy változik, de nem feltétlenül. Tüzelni 10-12 éves koráig fog, de előfordul, hogy tovább is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem