Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv! Nemrég kaptam egy kisicát,és azt szeretném kérdezni,hányszor adjak neki naponta enni?Junior szárazeledelt hány hetes kortól kaphat?
Előre is köszönöm a választ

2011.11.23

Állatorvos
Az etetések száma attól függ, hogy mennyi idős a kiscica. Egy egészen fiatal (6-8 hetes) macskát még naponta négyszer kell etetni, majd fél éves korára lecsökkenthetjük az etetések számát két alkalomra. Amint a cica magától eszik kölyökmacskáknak való tápot kell adni Neki. A jóminőségű tápokon (pl.:Royal canine, Hill's, Iams, Select gold, Real Nature stb.) pontosan feltüntetik, hogy mely életkorban ajánlott az etetésük. Egy hat hetes cica már jól boldogul a korának megfelelő száraztáppal, de az első időszakban kínálhatja nedvesített állapotban is (etetés előtt kb 20 percre vízbe áztatja).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem