EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv! Szeretném megkèrdezni, hogy a dzsungáriai törpehörcsögömnek mindig bedugul az egyik füle. Mindig belemegy valami, amit nem tud ő maga kiszedni. Nem engedi nekem kiszedni, csak nagy harcok árán. Félek, hogy megnyomom valamilyét és baja lesz.. Ez csak az jobb fülére jellemző. Tudna ez kapcsán valami segìtséget nyújtani? Köszönettel, Révész Nikoletta

2013.10.20

Állatorvos
Sajnos leveléből nem derül ki, hogy mitől dugul be az állat füle. Az sem kizárt, hogy gyulladásban van a hallójárat és a váladék halmozódik fel. Az is lehet, hogy a jobb fülbe korábban belement valami, ami nem tud kijönni onnan (pl.: pici forgácsdarab) és az állandó gyulladást tart fenn. Szerintem meg kellene mutatni az állatkát állatorvosnak, hogy megállapítsa, hogy mi a baj. Hörcsögöknél is használhatóak fültisztító folyadékok és fülcseppek.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem