Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

üdv 🙂 szeretném megkérdezni, mi lehet az oka annak, hogy main coon cicám egyik naptól a fürdőszobába a zuhanytálcába kakil és pisil. eredetileg szoba cicának gondoltuk, de megismerte a kertet és azóta alig várja, hogy ki mehessen . így kétlaki életet él. bent van a kajája és alomtálja. éjszaka bent és akkor ha zárva van a fürdőszoba ajtó használja az almot . napközben kint van az udvaron szinte egész nap elvégzi a dolgát .a Fressnapf-ban vettünk puderes almot ezt használjuk. köszönettel várom válaszát. Klári

2014.07.25

Állatorvos

Lehetséges, hogy valami olyan szagot érzett a zuhanytálcában, ami ürítésre ingerelte. Nem lehet, hogy a zuhanytálban mosták ki egyszer az alomtálcát? Nagy szerencse, hogy amennyiben nem fér a zuhanytálcához, akkor nem más helyet keres, hanem az alomtálat használja. Most egy darabig figyeljenek oda, hogy a cica ne juthasson be a fürdőszobába felügyelet nélkül. A zuhanytálcát mossák ki valami erős, lehetőleg citrom vagy narancs illatú fertőtlenítőszerrel.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem