Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv.
Találtam ma egy eltört szárnyú posta galambot, gyűrű is van rajta ugy h valószínű h röptették. Amikor behoztam ivott sokat, tollászkodott, enni még nem evett, de lehet csak a furcsa helyzet miatt h új helyen van es a szárnya is fajhat.
Befujtam a szárnyát állatoknak való seb fertőtlenítővel,és egy kis szalaggal felkötöttem neki. Van élet kedve, nem kokadozik.
Életben maradhat egy szárny törés után?
Válaszát köszönöm!

2015.08.18

Állatorvos

Igen, vigye olyan állatorvoshoz, akinek van gyakorlata a madarak ellátásában (pl.: Dr. Sátorhelyi Tamás, Dr. Déri János, Dr. Pazár Péter, Dr. Sós Endre, Dr. Kertész Péter stb.). A madár gazdáját is meg lehet találni a gyűrűszám alapján, kérdés, hogy ő akarna-e egy sérült galambot  tartani….

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem