Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv! Van 2 hullámos papagájom akiknek a viaszhártyája teljesen el van torzulva és nem tudom mit tegyek ellene. Már az egyik alig kap levegőt mert az orrlyuk már teljesen össze van szűkülve. Voltam állatorvosnál azt mondta atka ezért kaptam cseppet amivel már hetek óta kezelem őket de semmi változás. Én úgy gondolom ez nem atka mivel a lábukon semmi jele sincs atkának a tollazatuk is rendben van + még mellettük más papagáj is van és annak semmi baja. Nagyon régóta tartok papagájokat de ilyet még sosem láttam. Mikor meg kaptam őket kicsit feltűnt hogy más a viaszhártyájuk mint átlagban a többi hullámosnak de nem gondoltam hogy ez lesz belőle. Mit tanácsol? Válaszát előre is köszönöm!

2016.07.13

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Azt javaslom, hogy menjen el velük egy tapasztalt madár specialista kollégához. (pl: Állatorvosi Egyetem Egzotikus osztály).Ez a probléma már speciális tudást igényel, ami nem biztos, hogy megvan egy átlagos rendelőben.

Üdv, sok sikert

Vissza a kérdésekhez