Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv, van egy beagle kutyánk aki pain kórba szenved 1éve. 8 prednizollal kezdtük , most 4et kap. Van rá esély,hogy valaha meggyógyuljon ?? Tud rá példát?? A kutyuson nem látszik, hogy beteg csak én látom, ha nehezen nyel, vagy nehezen indul meg. Meddig élhet?? Mikor kaphatja meg veszettség elleni oltását?? Baj,ha nem kaphatja meg?? Meddig kaphatja a gyógyszert? Válaszát köszönöm.

2011.11.26

Állatorvos
A beagle pain lehet heveny (merev nyaktartás, fájdalmasság a nyak mozgatásakor, láz) és krónikus (sántítás, reflexkiesések). El kell különíteni egyéb betegségektől, mint például a nyaki porckorongsérvtől. A heveny formák kórjóslata kedvező, míg a krónikus eseteké rossz. Előfordul a betegség kiújulása is. A gyógykezelés hosszan tartó (4-5 hónap, akár 2 év is). A szteroidot az állatorvos által beállított, mindig változó dózisban kell szedni, adott esetben szükség lehet egyéb gyógyszerekre is. Az oltásokat érdemes akkor adni, amikor az állat állapota lehetővé teszi a szteroid elhagyását, de erről egyeztessen a kezelő állatorvosával.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem