Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv.Van egy fiatal ivartalanított lány cicám aki a mai napon furcsán viselkedett.Rángatozot a farka és utána mint egy kandur mintha megpróbált volna jelölni de olyan furcsa véres valami jött ki belőle. Mi lehet a baj? Segítségét előre is köszönöm!

2013.10.28

Állatorvos
A cicának valószínűleg húgyúti gyulladása van. Vigye mindenképpen orvoshoz az állatot. Nagyon hasznos lenne, ha tudna vinni friss vizeletmintát is. Sajnos felmerül a húgykövesség is. Ez a betegség feltétlenül állatorvosi kezelést igényel. Sajnos, ha a cica hajlamos a húgyúti problémákra, akkor ez egy állandóan visszatérő betegség lehet, amit megfelelő diétával és táplálékkiegészítőkkel lehet csak szinten tartani.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem