Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
3 hónapos cicáim vannak. Rendesen esznek már, szinte mindent, főtt csirkehúst kapnak, amibe keverek tasakos eledelt, és kevés száraz tápot is. (kezdetben kevertem főtt répával és rizzsel, nem tudom hogy ezt adhatom e nekik, vagy sem, annyi ellentmondó véleményt olvastam) A székletük viszont elég híg, mustárszínű, vagy homok színű. (nincs hasmenésük, napi 2 alkalom)
A kérdésem, mi okozhatja, és mivel etethetem őket, mi az amit kerüljek.
Válaszát előre is köszönöm.

2018.07.21

Állatorvos

Szerintem ne keverjen össze ennyi mindent…Vásároljon jó minőségű kölyköknek való száraztápot (szerintem most ne csirkését válasszon) és ne keverjen hozzá semmit. Adjon a cicáknak kúraszerűen probiotikumot és adjon széles spektrumú féreghajtót is. Ezen kívül most csak ivóvizet kapjanak. Ha a hasmenés néhány nap (max. 1 hét) alatt rendeződik, akkor megpróbálhat mást is adni a kicsiknek. Egyszerre csak egy dolgot próbáljon és azt adja 2-3 napig. Ha nincs hasmenés, akkor próbálhat újabb dolgot. Ha nem rendeződik a hasmenés, vagy más tünetek is jelentkeznek, akkor mindenképpen vigye orvoshoz a cicákat.

Vissza a kérdésekhez