Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
Az lenne a problámám,hogy van egy 7 éves szuka Amerikai Staffordshire terrierem,akinek nem igazán tudjuk mi baja van. Kb másfél hónapja kezdödőtt,egyik napról a másikra. Egyik nap a szeme kisebb lett,a feje úgymond behorpadt,nyálzás figyelhető meg,evés közben köhögés,krakogás,csak a bal oladala.Vittük dokihoz aki azt mondta CT mutatná ki 100 %-osan mi a baj,de sajnos 200 km-re egyik dokinál sincs.Azt mondta lehet arcideg bénulás,agy daganat stb . Írt neki Medrolt ami nagyon picit segített,de annyi. Azóta folyamatosan Milgammát szed,de ma elkezdett furán menni,úgy mintha robot lenne. Olyan mintha a járását is elkezdte volna befolyásolni Ön szerint mi lehet a baj ? Köszönöm előre is!

2016.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Így látatlanban nagyon nehezen tudok mit mondani, nem is akarok beleokoskodni, nem láttam se  a kutyát, se a leleteit. Gondolom vér- vizeletlabort azért csináltak. Így elmondásból nekem is valami neuropáthiának tűnik, ami akár generalizálttá is válhat. Ha nagyon aggódik és nincs javulás javaslom, hogy egy neurológus kollégához vigye el másodvéleményre a kutyát. Reflexeit meg kellene nézni – propriocepciós kiesést, agyidegek vizsgálatát, látáspróbákat stb, ezek hiányában sajnos nem tudok többet mondani.

Üdv

Vissza a kérdésekhez