Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
Az volna a kérdésem, hogy mit tegyek egy olyan macskával (kan), amelyik főleg reggel etetéskor annyira felpörög, hogy már-már rám dönti a tányért. Egyszer, magamra is fogom buriítani miatta az ennivalót. Eszeveszetten kapkod, körbe-körbe forog mint a kutyák szoktak. Nagyon idegesítő mert felcukkolja a többit is, akik amúgy nyugodtak. – Tudom mások máshol azt mondanák, rúgjam seggbe. – Azt hiszem ez akkor kezdődött, amikor anyagilag rosszul álltam és kevesebb ennivalót kaptak mint most. Most viszont szépen kigömbölyödtek, de nem hájasak!. 🙂

2012.12.03

Állatorvos
Egy macskát nem lehet úgy nevelni, mint egy kutyát, ezért erre nincs biztos megoldás. Nekem két ötletem van.
- Külön eteti a türelmetlen jószágot egy másik helyiségben és ő kap először, így a többiek nyugodtan ehetnek.
-Minden etetés előtt ad neki egy akkora falatot, amivel már elvonul, hogy nyugodtan megegye, addig Ön nyer egy fél percet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem