Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
Azután érdeklődnék, hogy miért lehet az, hogy a cicám, folyton kihányja a száraz táp eledelt. De az aszpikosat meg nem és azzaé tökjol el van. De mégse ehet élete végéig olyat… kérhetnék segitséget?

2014.05.13

Állatorvos

Fontos lenne tudni, hogy mindig ugyanazt a tápot adja-e a cicának. Ha igen, akkor lehet, hogy annak a bizonyos tápnak egy összetevőjére érzékeny, ebben az esetben érdemes kipróbálni más tápokat is. Kipróbálhatja, hogy vízbe áztatja a száraztápot ,és ha megpuhult akkor adja a cicának. Érdemes megvizsgáltatni a cica fogait is. Ha semmiképpen nem válik be egyik száraztáp sem és az állatorvos nem talál semmi szervi okot, ami a hányást magyarázná, akkor sincsen semmi baj, mert ha jó minőségű konzervet (pl.: Select Gold, Real Nature, Bioplan) eszik a cica, az is fedezi minden szükségletét.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem