Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

üdv!
Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy a kutyám szájában sebet találtam, ami valósznüleg a mélyharapás miatt alakult ki, mivel amikor összecsukja a száját, az alsó megszőfoga a felső foginyét felsérti, és a seb be sem tud gyógyulni, mivel a foga mindig ugyanoda érkezik. Szeretném tudni, hogy mi erre a megoldás.
Előre is köszönöm!

2015.04.08

Állatorvos

Meg kell vizsgálni a kutyát és az alapján kell elbírálni a helyzetet. Ha a fogai már régóta ugyanúgy állnak és a probléma csak mostanában jelentkezett, akkor nem valószínű, hogy a saját fogai okozzák. Alaposan meg kell vizsgálni a fogakat, ha valóban úgy tűnik, hogy a sebet egy fog okozza, akkor megfontolandó lehet annak eltávolítása. Biztosat csak olyan szakember mondhat, aki látja majd a kutyát. Megfontolandó, hogy rögtön fogászati rendelésre vigye az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem