Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
Balesetes kiscicámat egy hete műtötték lábszár töréssel, a műtét jól sikerült, nagyon jól viselte.Eszik,iszik,pisije, kakija rendben van. Viszont tegnap hajnalban mint mikor verekednek/félnek, nem tudom mihez hasonítani módon kezdett el nyávogni. Azt is észrevettük rajta, hogy remeg illetve mintha félne valamitől. Sajnos még minimum 3 hétig kis helyen kell őt tartanunk, arra is gondoltunk, hogy ettől ijedhet meg. Állatorvos látta, nem igazán tudja, hogy mitől lehet. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mi okozhat még műtétes kiscicánál ilyen fajta viselkedést. Illetve, hogy meglehet-e nyugtatni ilyenkor valamilyen módon.Normál esetben nagyon nyugodt, bújós, dorombolós, játékos. Előre is köszönöm a választ!

2018.03.03

Állatorvos

Ha a vizsgáló állatorvos nem talált semmit, ami ezt magyarázná és a cica az alkalmankénti nyávogáson kívül tünetmentes, akkor nem valószínű, hogy  fájdalom miatt van. Nem lehetséges, hogy tényleg félt akkor valamitől? Más állat, hang stb? Hány alkalommal fordult ez elő? Ismétlődő jelenség, vagy csak egyszeri alkalom?

Vissza a kérdésekhez