Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv,Dr.nő egy ékszerteknősnek hányszor kell enni adni hetente pontosan?mert én 2-szer szoktam.És mi ajánlott neki mert én lisztkukaccal és teknőstáppal etetem amiben liofilizált garnéla, darált összeptéselt növeny és vitamin kocka és pár vitamin rúd és golyó.

2016.04.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Tudomásom szerint a heti kétszeri etetés elegendő, de ezek a szárított liofilizált dolgok nem a legjobbak. Az én javaslatom, fagyasztott kishalak egészben, belsőségekkel együtt (persze élő is lehet). A természetben is halakkal táplálkozik nagyrészt egy ékszerteknős, ha belsőségekkel adja akkor abban maximálisan benne van minden vitamin amire az állatnak szüksége van.

 

http://www.exopet.hu/allatgyogyaszati/centrum/20130812-ekszerteknosok-tartasa

 

 

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem