Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!Egy nem állatorvosi jellegű kérdéssel fordulok Önhöz.Azt szeretném kérdezni, hogy ha három kutyám van, hogy tudom megoldani, hogy mindegyiket taníthassam? Mert elvonják egymás figyelmét. Válaszát előre is köszönöm.

2011.12.28

Állatorvos
Három kutyát egyszerre nem lehet tanítani. Külön-külön kell foglalkozni az állatokkal. Érdemes külön is elvinni Őket sétálni és ott is gyakorolni a feladatokat. Ha az egyik kutyát stabilan megtanította pl. ülni, akkor az a kutya segítségére lehet a másik tanításánál, mert utánozzák is egymást. Tudom, hogy a külön tanítás időigényes, de csak így lehet eredményt elérni az első időszakban. Nem kell egyszerre sok időt foglalkozni egy-egy kutyával. Elég lehet kutyánként napi negyed óra, de akkor csak arra az egy állatra figyeljen. A rendszeresség, különösen az első időszakban nagyon fontos. Ha a kutyák már biztosan ismerik a vezényszavakat, akkor együtt is engedelmeskedni fognak.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem