Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
Én egy elég kellemetlen dologgal fordulok önökhöz,mivel sajnos fogalmam sincs mi baja lehet a 8hónapos foximnak.Augusztus elején hazaérkeztem a nyaralásból és észrevettem a szeme illetve a bal első lábán egy pici kopasz foltot,amit ő erőszeretettel kapart illetve harapdált.Többen tanácsolták,hogy vonjam meg tőle a csirke húst és nézzem meg mit tapasztalok,mert lehet arra allergiás,sajnos azóta a tünetek még rosszabbak lettek a farka tövénél teljesen sebesre harapdálta magát,a hátsó belsőcombján is kiütések vannak és nem beszélve a mértéktelen szőrhullásról.Tudnának segíteni kideríteni,mi lehet a baja a kutyusomnak,mert kezdek aggódni!
Válaszukat előre is köszönöm! Bence

2017.08.26

Állatorvos

Ebben az segíthet, ha orvoshoz viszi a kutyát, vizsgálat nélkül nem lehet diagnózist mondani. Ki kell zárni a bakteriális, gombás és parazitás fertőzéseket. Ha nincsen kórokozó, akkor valószínűleg tényleg allergiás a kutya. A csirkehúson kívül számos más dologra lehet érzékeny. Ilyen szintű tüneteket már kezelni kell, mert rendkívül kellemetlenek. Minél tovább vár a kezeléssel annál súlyosabbá válhatnak a tünetek és annál lassabban érhető el javulás.

Vissza a kérdésekhez