Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv,

Érdeklődnék,hogy esetleg tudna -e segíteni Nekem abban,hogy a cicám,miért pisil a saját ivóvizébe?

Előre is köszönöm.

E-mail: domboroczki@freemail.hu

Üdv,
Domboróczki Kálmán

2015.10.22

Állatorvos

Ez elég furcsa szokás. Fontos, hogy az alomtálca mindig tiszta legyen. Ha a cica egyszer odapisilt valahová és ott érzi a szagát, akkor hajlamos arra, hogy újra oda ürítsen. A pisit tisztítsa le alaposan klórmentes tisztítószerrel (ilyen kapható az üzletekben). Cserélje le az itatót önitatóra és figyelje, hogy megmarad-e ez a furcsa viselkedés. Ha egy macska vizeletürítési szokásai megváltoznak, akkor mindenképpen érdemes állatorvosi vizsgálatra vinni, amelynek részét képezi ebben az esetben egy vizeletvizsgálat és egy alap belgyógyászati labor. Ha a cica idős és más furcsa szokásai is kialakultak az utóbbi időben, akkor felmerül, hogy a probléma a korából adódó agyi folyamatok következménye is lehet, de ennek megítéléséhez nem tudok eleget.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem