Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
Kutyámat most próbáljuk szobatisztaságra nevelni. Az előző gadájánál kutyapelenkára végezte a dolgát és erről nagyon nehéz leszoktatni.
Nagyon sűrűn vizel.
Ha reggel leviszem 4x pisil, és egy órával később amikor mennék le vele már nem tudja megvárni ezért szalad a pelenkára és ott is 2x pisil.
Ugyanez a helyzet a kakilással. Egy nap legalább 5x kakil elég sokat.
Mi lehet ezeknek az oka?
Esetleg csökkenteni kellene az ételmennyiségét? (napi 3x)

2016.10.15

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A kaki mennyisége az elfogyasztott eleség mennyiségétől és minőségétől függ. Ha sokat is eszik, de az jó minőségű, jó emészthetőségű, akkor a széklet nagyon kevés lesz. Viszont, ha sok emészthetetlen tápanyag összetevőt tartalmaz, akkor nagy lesz a széklet mennyisége.Nem ismerem a kutya fajtáját, korát,kondícióját, de általánosságban ezek elmondhatóak. Ha felnőtt az állat a napi 2szeri étkezés elég.Sajnos ez a pelenka kérdés valóban nagyon nem egyszerű, némelyik kutyát egyszerűen nem lehet leszoktatni. Ha nagy a baj keressen fel egy viselkedésterapeutát, aki aktívan gyakorlatban tud segíteni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem