Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlet…

Érdeklődnék ,hogy most 8 hetes palota pincsimet mikor kell először kutyakozmetikushoz vinnem? karom vágás,nyírás,fültisztÍtás stb.

Köszönettel

2017.07.01

Állatorvos

Ha azt szeretné, hogy a kozmetika a későbbiekben zavartalanul menjen, akkor otthon fésülgesse, nézegesse a füleit, napi szinten vegye kézbe a lábait, nézegesse a fogait. Közben folyamatosan dicsérje jutalmazza. Most nem valószínű, hogy bármit kell tenni a kutyával, de érdemes kiválasztani egy szimpatikus kozmetikust, aki hajlandó arra, hogy ismerkedjen a kutyával. Ha néhány jutalomfalat kíséretében felteszi az asztalra és kicsit megfésüli, az segít megismerkedni ezzel a sok kutya számára rémítő helyzettel. Ezzel a korai tréninggel sok későbbi keserves órát lehet megtakarítani, ha már azelőtt ismeri a kozmetikust, mielőtt lényegi dolgot kellene vele csinálni. A fülekhez szigorúan csak akkor szabad nyúlni, ha piszkosak és az inkább állatorvosi feladat. A kicsi karmokból le lehet csípni egy keveset, de most még ez nem igazán szükséges.

Vissza a kérdésekhez