Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlet ! Kérdésem, ha az 5 éves ivartalitott/leány/ cicám sűrűn jár a tepsire de csak pár csepp vizeletet hagy maga után, /most cseréletem teljes almot/ forduljak e az állatorvosunkhoz?
Esetleg nem kapható e Önöknél erre tisztitó gyógyszer.

2012.03.04

Állatorvos
Mindenképpen forduljon állatorvoshoz. Nagyon hasznos lenne, ha tudna vinni vizeletet a cicától, mert abból nagyon sok minden kiderülne. A vizeletgyűjtés sokszor nem egyszerű. Meg kell próbálni, hogy alaposan kimosott és kiöblített alomtálcába belepisil-e a cica. Ha igen, akkor a vizeletet fecskendővel fel tudja szívni. Elegendő akár 0,5-1 ml vizelet is, csak az a fontos, hogy friss legyen, ne álljon pl. egy fél napot hűtőben. A vizeletből kiderülhet, hogy van-e gyulladás a cica alsó húgyutaiban, illetve az is, hogy a vizelet tartalmaz-e kristályt. Ezen információk a korrekt kezeléshez nélkülözhetetlenek.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem