Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlet!
Van egy nagyon szép,okos,egészséges kutyám. Ám egy a baj. A fülében az állatorvosunk jó pár hete egy fertőzést vélt észrevenni, addig tisztítottam a fülét ameddig a gyógyszer bírta. De sajnos most már gyógyszer nélkül kell tisztítanom a fülét és így sokkal nehezebben múlik el. Van-e esetleg valami praktika amivel hatékonyan tudnám kitisztítani. Vagy forduljak újra az állatorvos által kapott kenőcsökhöz?
Válaszát köszönöm!

2013.05.26

Állatorvos
Ha a gyógyszeres kezelés hatására nem szűnt meg a hallójárat gyulladás, akkor mintát kell venni a váladékból. A kezelést a kórokozó érzékenységének megfelelő szerekkel kell folytatni. Hasznosak a fültisztító oldatok, amelyek segítenek fellazítani a váladékot, így az a hallójárat mélyebb részeiről is eltávolítható. Azt javaslom, hogy vigye vissza az orvoshoz a kutyát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem