Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözletem! A kérdésem az lenne, hogy van egy hegyi lórink 7 éves egy ideje (pár hónapja, talán 1 éve) kopaszodik a hasán főleg. Arra gondoltunk esetleg az ivarérés miatt, és elmúlik. Egész nap van vele valaki otthon, sokat van kalitkán kívül, most átálltunk a boltban kapható gyümölcsléről a teljes itthon készített gyümölcspépekre. Nagyon változatos étrendje van déli és hazai gyümölcsökből, mézből, juhar szirupbol…stb Egyáltalán nem kap olyasmit amiben tartósítószer van.Igaz nagyon szereti a babapiskótát de talán attól csak nem. Amióta ezt eszi, talán kicsit pelyhesedik a hasa. Őszinte leszek csontkukacot nem kap mert nem bírom haza hozni…lehet, hogy az állati fehérje hiányzik neki, azért tépkedi a tollát? Köszönöm szépen a választ előre is.

2011.01.31

Állatorvos
A tolltépés hátterében a viselkedészavaron túl nyomelemhiány, parazitás megbetegedések és belgyógyászati betegségek is állhatnak. Sajnos a probléma okának tisztázása nem lehetséges orvosi vizsgálat nélkül. Ha a probléma már ilyen hosszú ideje fennáll, akkor vigye el állatorvoshoz a madarat (pl.: Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar, egzotikus állat szakrendelés).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem